23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

29.04.2015 3179

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda coşkuyla kutlandı.23 Nisan günü, yoğun hava muhalefeti nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 27 Nisan tarihinde kutlandı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende,çeşitli şiirlere,müzik dinletisine,skeçlere,çeşitli yarışmalara ve gösterilere yer verildi.Tören sonunda, Ulusal Egemenlik koşusunda derece yapan öğrencilerimize madalyaları verildi.Okulmuz müzik topluluğu büyük beğeni kazanırken yarışmalarda öğrencilerimizin çoşkulu anlar yaşadığı gözlendi.