İstiklal Marşı´nın Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda çeşitli programlar düzenlendi.

20.03.2015 2518

Okulumuzda, 12 Mart 2015 tarihine İstiklal Marşı´nın Kabulü ile ilgili etkinlikler düzenlendi.Etkinliklerde Kurtuluş Şavaşımızı destanlaştıran milli şairimiz Mehmet A. ERSOY saygı ile anıldı.Konuşmalar,şiirler ve orotoryo ile İsitklal mücadelesi ruhu yaşatılmaya çalışıldı.

18 Mart 2015 tarihinde, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde bir program düzenlendi.Programda şanlı mücadelenin kahramaları aziz şehitlerimiz minnetle yad edildi.Çanakkale Zaferi,  görsel sunumlarla öğrencilerimize izletildi.