Ahmet Soykan İlkokulu

Vizyon: Takım olma kültürünü kazanmış çalışanlarımızın, tüm imkanları kullanarak vereceği eğitimle, öğrencilerimizi; eğitim-öğretim, sosyal-kültürel, sportif- sanatsal alanlarda en iyi şekilde yetiştirerek, bir üst öğrenime hazırlamak ve alanında lider bir kurum olmaktır.

Misyon: Azimli ve gayretli, hoşgörülü ve ölçülü, milli ve manevi değerlerine bağlı, erdemli ve ahlaklı, tüm insanları seven, sosyal yönden gelişmiş, objektif ve demokratik anlayış kazanmış, yarınlara ümitle bakan, kendine güvenen, akılcı ve bilimsel düşünen nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09:00- 14:40
Servis Bilgisi: Kaya Tur -Sevgi Tur
Sportif Etkinlikler: GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI -YÜZME
Bilimsel Etkinlikler: GEZİ-GÖZLEM-İNCELEMELER
Proje Çalışmaları: E-TWİNİNG

WEB - https://ahmetsoykani.meb.k12.tr

Adres - Gesi Fatih Mah. Gün Sazak Bulvarı Göktürkler Cad. No 18 Melikgazi/Kayseri

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri - Gesi Fatih Mah.

Ulaşım Belediye Otobüsü 510-509

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 13,5 km