eTwinning projemiz tamamlandı

23.05.2023 262

23-05-2023

Okulumuz 1- F sınıfı öğretmeni Ü.Gonca Altuntaş ve öğrencileri katıldıklarıprojesini tamamladı. Proje Hırvatistan, Yunanistan, Moldova, Litvanya, Almanya ve Türkiye’den katılan onlarca öğretmen ve öğrenci ile yürütülmüş proje boyunca şehirlerimizde bulunan müzeler ziyaret edilmiştir. Proje boyunca öğrenciler kendi şehrinin müzesini tanırken ortaklarının müzeleri hakkında da fikirler edinmişlerdir. Ayrıca bir çok web2 aracı kullanılarak ortak ürünler hazırlanmış öğrencilerin dijital becerileri geliştirilmiş, yabancı dil kullanma becerileri desteklenmiştir. İşbirliği ile yürütülen projemizden büyük keyif alan öğrenciler eTwinning ile küçük yaşta tanışmış olmanın da mutluluğunu yaşamışlardır. Proje boyunca bizlere destek olan okul idaremiz ve velilerimize çok teşekkür ederiz.